Algemene Ledenvergadering 19 oktober 2019

Op 19 oktober komen de leden van onze vereniging weer bij elkaar om, onder het genot van een kop koffie en wat lekkers, de Algemene Ledenvergadering te houden. Misschien is er ook nog wel tijd voor een wandeling over Belmonte.

Komt u ook? U kunt zich aanmelden bij Henri of via de knop 'aanmelden'.

Aankomst

Belmonte Arboretum - Het Koetshuis

10:00 - 12:45 uur - Algemene Ledenvergadering.

12:45 uur-13:30 uur - Lunch

Lezing over alles wat met grond te maken heeft

13:30 - 15:00 uur - In het middagprogramma komt ons Verenigingslid Peter Blommerde ons bijpraten over bodemgesteldheid en bemesting. Welke invloed hebben die op mekaar, welke rol spelen daarbij het klimaat en de temperatuur.

Niet alleen gaat Peter in op de invloed ervan op Rhododendrons, maar ook andere plantengeslachten die er heel andere eetgewoontes op na houden, komen aan bod.

Er is plenty ruimte voor het stellen van vragen.

De lunchkosten zullen 15 euro per persoon bedragen.

Instructies

Mocht u foto's hebben van tuinen, excursies of andere NRV-gerelateerde zaken, dan kunt u die meenemen op een USB stick.