Ledencontactdag 18 april Belmonte

Op 18 april komen de leden van onze vereniging weer bij elkaar om, onder het genot van een kop koffie en wat lekkers, bij te kletsen, lezingen bij te wonen, planten uit te wisselen en een wandeling te maken over ons mooi Belmonte Arboretum.

U komt toch ook?

Aankomst

Belmonte Arboretum

10:00 - 10:30   Ontvangst met koffie

10:30 - 11:00    Welkomstwoord van onze voorzitter

11.00  - 12:30    Lezing Marco Hoffman onderbroken door koffiepauze

12:30 - 14:00 - Lunch en tijd voor een wandeling over Belmonte

Middagprogramma

Lezing en bezoek Belmonte

14:00 -  15:30   Lezing door Henk Borsje over Weston Nurseries onderbroken door koffie-thee pauze

Lezing

Marco Hoffman is de persoon die de leiding heeft over het samenstellen en uitgeven van de Naamlijst van Houtige Gewassen en de Naamlijst van Vaste Planten en is werkzaam bij NAK Tuinbouw. Zijn lezing zal gaan over ‘correcte’ naamgeving van planten en over evolutieschema’s (fylogrammen).

Henk's voorliefde voor Weston rododendrons is voor iedereen wel bekend; de kwekerij opgezet door Peter J. Mezitt komt in deze lezing aan de orde.

Kosten

De eigen bijdrage voor deze dag is € 15,00 p.p., aanmelden kan via Henri Speelman (info@rhodovereniging.nl) of via de aanmeldingsknop bovenaan de pagina.

Melding

Mocht u foto's hebben van tuinen, excursies of andere NRV-gerelateerde zaken, dan kunt u die meenemen op een USB stick of ander medium. Uw medewerking zal zeer gewaardeerd worden!