Excursies 2018

Elk jaar houden we met de vereniging een aantal excursies. We beginnen het jaar meestal met een ledencontactdag waarbij we buiten een lezing, ook een uitje organiseren. Vervolgens gaan we in mei rododendron- of aanverwante tuinen bekijken, vaak bij onze eigen leden. Daarna organiseren we vaak in een meerdaagse buitenlandse reis. Volvervolgens hebben we een zomerexcursie waarbij borderplanten is het zonnetje staan. In de herfst wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. De laatste excursie van het jaar is vaak wat meer educatief als we naar een landgoed gaan om herfstkleuren te bekijken.  Klikt u op onderstaande foto's om meer informatie te krijgen over de excursies die wij vorig jaar hebben gedaan. Wilt de excursies bekijken die we dit jaar nog gaan doen, klik dan op de agenda.

Binnenlandse excursies 2018

Ledencontactdag