Herfst-excursie 24 oktober naar Arcen

Deze reis gaat wel door maar in een wat aangepaste form:

Op zaterdag 24 oktober spreken we af in Arcen om 10:30 u.

Er wordt gewacht voor de brug; de ingang van de tuinen met de chrysantenboog rond de poort.

U wordt verwacht zelf een kaart te hebben besteld online, want aan de kassa kunt u ze vanwege de pandemie geen tickets kopen. Neem contact met mij op (via email of telefonisch) als u niet kunt betalen via het internet.

De reis naar Kaldenkirchen valt af.

peacock Arcen.jpg
kasteeltuinen arcen.jpg
fontein Arcen.jpg

Kasteeltuinen Arcen

Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen

10:30 - 16:00 - Bezoek aan Kasteeltuinen Arcen

Instructies
& parkeren

Voor de Kasteeltuinen Arcen geldt dat u bij de kassa een parkeermunt moet kopen voor €5.

& kosten

Aanmelden voor deze excursie kan tot uiterlijk 23 oktober. Let op! Als u tot het laatste moment wacht met het bestellen van kaarten, dan is het mogelijk dat u niet in het tijdsvak van 10 tot 11 uur meer naar binnen kunt.

Aanmelden kan bij  Petra Zwaan via mail: info@rhodovereniging.nl of via de aanmeldingsknop.

Er zijn geen gezamenlijke kosten; u wordt vriendelijk verzocht zelf tickets te bestellen online. Mocht u geen mogelijkheid hebben om via het internet te kunnen betalen, neem dan gerust contact op met mij via email of telefoon (mijn nummer staat in Rhodomania).

Lunch

Er is geen gereserveerde lunch; er is wel een paar restaurants op het terrein maar zelf brood meenemen is ook een optie als u liever niet het restaurant in wil.