Ledencontactdag 20 april Belmonte

Op 20 april komen de leden van onze vereniging weer bij elkaar om, onder het genot van een kop koffie en wat lekkers, bij te kletsen, lezingen bij te wonen, planten uit te wisselen en een wandeling te maken over ons mooi Belmonte Arboretum.

U komt toch ook?

Aankomst

Belmonte Arboretum

10:00 - 10:30 Ontvangst met koffie

10:30 - 11:00 Welkomswoord van onze dagvoorzitter (Onze voorzitter Henk Borsje zal die dag niet aanwezig zijn)

11.00  - 12:15    Lezing door Rinus over zijn Deense Rh. exploratie incl vragen kwartiertje

12:15 - 13:15 - Lunch

Middagprogramma

Lezing en bezoek Belmonte

13:15 -  14:30 Lezing door Arjan Laros over Japanse Azalea’s incl vragen kwartiertje

14:30 - 16:00 Wandeling door Belmonte onder leiding van Theo Damen

Kosten

De eigen bijdrage voor deze dag is € 15,00 p.p., aanmelden kan via Henri Speelman (info@rhodovereniging.nl) of via de aanmeldingsknop bovenaan de pagina.

Melding

Mocht u foto's hebben van tuinen, excursies of andere NRV-gerelateerde zaken, dan kunt u die meenemen op een USB stick of ander medium. Uw medewerking zal zeer gewaardeerd worden!