Ledentuinen op 4 mei

Met afwisselend hagel (bij Hans), zon en bewolking (bij Amelita) en regen (bij Rinus) kwamen we de dag door met het bekijken van de tuinen van onze leden. De aan- en afmeldingen liepen niet helemaal zoals het hoort (mensen kwamen zonder aanmelding of vergaten af te zeggen) maar al met al hadden we een redelijk grote hoeveelheid mensen die dag. Hans zijn tuin (en huis!) waren prachtig opgezet en Hans is netjes met de hele groep door de tuin gelopen om te vertellen wat er allemaal in stond.

Bij Amelita werden we opgevangen door buurvrouw Anneke (helaas kon Amelita er wegens ziekte niet bij zijn) die zelf ook een prachtige tuin met een aantal azaleas had en bij Rinus' tuin stond alles natuurlijk prachtig in de bloei.

Hieronder een kleine indruk door middel van foto's en natuurlijk de video's van Ernst!