Latest News

Agenda 2020

Bezoek Ledentuinen

10 april 2020

Begin april gaan we naar de tuinen van Marc Brosens, Theo Leijdens en Peter Blommerde. We zullen rond deze tijd uiteraard de april-bloeiende rhodo's zien maar ook de magnolia's zullen bloeien. De excursie kost 15 euro pp.

Ledencontactdag virtueel

28 maart 2021

Op 28 maart willen we proberen toch een soort ledencontactdag te organiseren, maar dan zonder het 'contact' gedeelte. Via Zoom willen we een spreker uitnodigen om zo toch nog een beetje verenigingsgevoel te hebben.

Meerdaagse reis

22 april 2020

In april reizen we met het vliegtuig naar Ierland. De planning kunt u vast bekijken. We zitten nu op 26 aanmeldingen en eind januari of begin februari krijgt u de mail voor het resterende bedrag.

Lente-excursie

8 mei 2020

Deze excursie is van datum veranderd! Op 9 mei gaan we naar Arnhem om de parken Sonsbeek & Zijpendaal te bezoeken en 's middags rijden we naar Doorwerth om Landgoed Duno en zijn prachtige Azalealaan te bekijken.

Zomerexcursie

8 augustus 2020

Deze dag bezoeken we 3 tuinen in westelijk Noord-Brabant. Bij de 2e tuin zullen we lunchen. De eerste 2 tuinen hebben prachtige tuinkamers, de derde een mooie vallei in het midden van de tuin.

Alg. Ledenvergadering

10 oktober 2020

Dat de ALV niet in de 'normale' vorm gehouden zou worden, was waarschijnlijk wel duidelijk maar het bestuur heeft nu besloten ook de video-versie van de ALV af te lasten uit angst dat er teveel mensen niet aanwezig zouden zijn.

Herfstexcursie

24 oktober 2020

Vanwege Covid-19 heeft de herfstexcursie een aangepaste vorm: we gaan alleen naar Kasteeltuinen Arcen. Bekijk de voorwaarden op de pagina zelf.