• Petra

Het raadsel van de bus & trein

Misschien had u 'm al door maar ik wist dus van niets...

Laat ik me eerst even voorstellen, mijn naam is Petra, ik ben net 4 jaar lid van de NRV en dit jaar ga ik voor het eerst mee op de meerdaagse reis. Vorig jaar ben ik ook mee geweest om de ARS leden te begeleiden maar dat was in Nederland.

Maar goed, om terug te komen op 'het raadsel'...al weken breek ik mijn hoofd over hoe dat nou in z'n werk zou gaan: we gaan met de bus naar Calais, dan met de trein naar Engeland en dan met de bus door naar Hever Castle en het hotel. Er is een hotelkamer geregeld voor 'de chaffeur' maar ik had allerlei vragen. Gaat dezelfde chauffeur die ons naar Calais rijdt, mee op de trein? Huren we aan de andere kant een bus?

Gisteravond heb ik voor de lol eens gegoogeld op 'met de bus naar Engeland', en ja hoor...de bus gaat op de trein!! Er zijn zelfs YouTube videootjes van!

Nou, weer wat geleerd.

Morgenochtend vroeg vertrek ik richting Amersfoort waar we de eerste stop hebben. Dan door naar Breda, Beervelde en uiteindelijk naar Calais. Ik ben erg benieuwd wat we allemaal zien daar!

0 keer bekeken