Tuinen van leden

Buiten de arboreta die bezocht kunnen worden, zijn een redelijk aantal van onze leden kweker, gepensioneerd kweker of eigenaar van een tuin die bezocht kan worden. Sommigen hebben hun tuin geregisteerd bij een Open Tuinen instelling, en kunnen bezocht worden tijdens open dagen. Sommige leden hebben hun tuin ook gewoon opengesteld voor het publiek en sommigen stellen hun tuin alleen open voor onze leden. Maar kijkt u gerust eens rond.

Kwekerijen van leden

Op onderstaande links kunt de plekken vinden waar rododendrons te koop zijn. Deze bedrijven zijn tevens lid van onze vereniging en wij dragen ze daarom natuurlijk een warm hart toe.
Park Graveland
Rhodokwekerij Bierens
Een op afspraak te bezoeken kwekerij in Knegsel, Brabant
De Groene Prins
Exotische tuinplantenkwekerij met grotere rododendron soorten
Teeven Rhododendrons
Meer weergeven

Open tuinen van leden

de Coninckskamp
Hans de Boer
Meer weergeven

Prive tuinen van NRV-leden

Deze tuinen zijn helaas niet te bezoeken voor niet-leden dus ook niet openbaar; plaatjes kunt u echter wel bekijken. U kunt natuurlijk ook lid worden.