Virtuele tuinen uit de hele wereld

Een van onze leden heeft veel contact met de leden van de RCM group (de Rhododendron, Camelia en Magnolia vereniging in Engeland) en vanuit deze vereniging kregen wij een aantal links met video's. Hieronder heb ik ze voor u op een rijtje gezet, ik hoop dat u hier van kunt genieten, al is het niet in levende lijve.

Vireya rododendrons in Queensland, Australië

Sandling Park, zuid-oost Engeland

Royal Botanical Garden, Edinburgh, Schotland

Caerhay estate, Cornwall Engeland Deel 1 & 2

Verder hiernaast wat materiaal van onze moederorganisatie ARS. Deze nieuwsbrief komt uit maart (!) van dit jaar maar de reden is dat deze foto's in de 'panhandle' (het noorden) van Florida zijn gemaakt waar het natuurlijk veel eerder warm is. De tekst is in het Engels maar de foto's zijn prachtig. Rhododendron austrinum is een Amerikaanse azalea-soort. Een bladverliezer met prachtige kleuren.