top of page

de Zweden in Nederland

Hier vindt u een kleine herinnering aan deze excursie.

Van sommige van de excursies heeft Ernst ook video's gemaakt. Onderop in de pagina vindt u de knop waar u de video's kunt vinden, als ze er zijn.

.

Image-empty-state_edited_edited_edited_e
Image-empty-state_edited_edited.jpg

Met Theo als voorman en Rinus en ondergetekende als achterban gingen we 2 mei vanuit hotel de Wageningse Berg naar Belmonte, vervolgens naar het von Gimborn en als laatste naar de tuin van Lou Traas.


Nadat de mist in Wageningen een beetje was weggetrokken, kwam er spontaan een prachtig zonnetje en liepen we met open jassen gezamenlijk door Belmonte waar Theo honderduit vertelde over alles wat er daar te zien was.


Vervolgens was het door naar von Gimborn waar we in de net in gebruik genomen schuur onze lunch konden nuttigen. Het was voortreffelijk georganiseerd! Helaas een flinke plens regen gekregen maar dat mocht de pret bij de Zweden niet drukken. 


Na nog wat spetters bij Lou, kwam daar ook het zonnetje weer door en terwijl ik weer richting huis vertrok, stonden de Zweden met een glaasje wijn of flesje bier gezellig na te kletsen. Ze waren lovend over Lou's tuin maar hadden zich ook de rest van de dag prima vermaakt, ondanks de regen. 


De volgende dag was het via Rinus' tuin, door naar België.

anker videoexcursies
bottom of page