Agenda 2020

Onderstaand vindt de agenda voor 2020. Met dank aan Rinus die geholpen heeft met het bedenken van een aantal tuinen en Herma voor alle suggesties.

Er is geprobeerd een zo'n gevarieerd mogelijk programma te maken maar ook om tuinen te bekijken die we niet eerder hebben gezien. Ik hoop zeker dat er iets van uw gading bij zit.

overzicht excursies 2020

Ledentuinen

10-04-2020

Begin april gaan we naar de tuinen van Marc Brosens, Theo Leijdens en Peter Blommerde.  We zullen rond deze tijd uiteraard de april-bloeiende rhodo's zien maar ook de magnolia's zullen bloeien,  De excursie kost 15 euro pp.

Ledencontactdag

17-04-2020

In april houden we onze jaarlijkse ledencontactdag in het Koetshuis.  Er is nog geen agenda bekend.

Meerdaagse reis Ierland

21-04-2020

In april reizen we met het vliegtuig naar Ierland. Omdat we ook zuidelijk Ierland aandoen, gaan we eind april want het is daar iets warmer en anders missen we de rododendrons. Zodra de reis rond is, krijgt u bericht via onze secretaris.

Lente-excursie Arnhem

16-05-2020

Op zondag 17 mei gaan we richting Arnhem. Zodra alle details rond zijn, wordt deze excursie online gezet.

Excursie Noord Brabant

14-08-2020

Deze dag bezoeken we 3 tuinen in westelijk Noord-Brabant. De eerste 2 liggen rond  Kaatsheuvel de derde in Den Hout. Bij de 2e tuin zullen we lunchen. De eerste 2 tuinen hebben prachtige tuinkamers, de derde een mooie vallei in het midden van de tuin.

Herfstexcursie Arcen

24-10-2020

De herfstexcursie in oktober gaan we naar de Sequoiafarm in Duitsland, net over de grens bij Venlo en Kasteeltuinen Arcen. De eerste tuin is een suggestie van Rinus; de afstand is een half uur rijtijd. Deze excursie moet alleen nog financieel worden afgerond.

Camellia-evenementen

ICS congres Japan 2020

Internationaal Camellia Congres in Goto City, Japan.

24 feb. – 29 feb. Pre-Congress tour

29 feb. – 6 maart Congress Goto City

6 maart – 11 maart Post-Congress tour

Als u op 'video' klikt, vindt u een video op YouTube over de Camellia's op Goto, Japan.