Agenda 2020

Onderstaand vindt de agenda voor 2020. Met dank aan Rinus die geholpen heeft met het bedenken van een aantal tuinen en Herma voor alle suggesties.

Er is geprobeerd een zo'n gevarieerd mogelijk programma te maken maar ook om tuinen te bekijken die we niet eerder hebben gezien. Ik hoop zeker dat er iets van uw gading bij zit.

.

overzicht excursies 2020

Ledentuinen AFGELAST

10-04-2020

Begin april gaan we naar de tuinen van Marc Brosens, Theo Leijdens en Peter Blommerde.  We zullen rond deze tijd uiteraard de april-bloeiende rhodo's zien maar ook de magnolia's zullen bloeien.  De excursie kost 15 euro pp.

Ledencontactdag AFGELAST

17-04-2020

Op 18 april houden we onze jaarlijkse ledencontactdag in het Koetshuis. Datum staat vast, er is nog geen agenda bekend.

Meerdaagse reis Ierland - AFGELAST

21-04-2020

In april reizen we met het vliegtuig naar Ierland.  De planning kunt u vast bekijken. We zitten nu op 26 aanmeldingen en eind januari of begin februari krijgt u de mail voor het resterende bedrag.

Lente-excursie Arnhem - AFGELAST

08-05-2020

Deze excursie is van datum veranderd! Op 9 mei gaan we naar Arnhem om de parken Sonsbeek & Zijpendaal te bezoeken en 's middags rijden we naar Doorwerth om Landgoed Duno en zijn prachtige Azalealaan te bekijken.

Excursie Noord Brabant

07-08-2020

Deze dag bezoeken we 3 tuinen in westelijk Noord-Brabant. Bij de 2e tuin zullen we lunchen. De eerste 2 tuinen hebben prachtige tuinkamers, de derde een mooie vallei in het midden van de tuin.

Alg. Ledenvergadering

16-10-2020

De ALV is nog heel ver weg maar de datum is bekend; 17 oktober.

Herfstexcursie Arcen

23-10-2020

De herfstexcursie in oktober gaan we naar de Sequoiafarm in Duitsland, net over de grens bij Venlo en we bezoeken Kasteeltuinen Arcen. Beide tuinen hebben werkelijk prachtige herfstkleuren.

In de maak

Koninklijke Sèrres, Paleis van Laken, Brussel BE

16-04-2020

Volledig afgelast In de lente gaan de Koninklijke serres van Laken voor 3 weken open voor het grote publiek. Het is een uitstekende mogelijkheid om de wonderlijke architectuur en de vele plantensoorten te ontdekken.

Arboretum Kalmthout, BE

18-04-2020

Voorjaarsplantendag volledig afgelast

Op deze oudste plantenbeurs van België bieden zorgvuldig geselecteerde kwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten.

Landschloss Pirna – Zuschendorf DE

17-04-2020

18 april maart t/m 3 mei

Azaleenschau of azaleatentoonstelling

Landschloss Pirna

Am Landschloß 6
01796 Pirna OT Zuschendorf, DE

Notoarestoen Eenrum

08-05-2020

Volledig afgelast

Geuren en kleurendagen 9, 10, 16 en 17 mei.

Gezellige open dagen met een theeschenkerij, rondleidingen en muziek.

En natuurlijk kunt u dan meteen de rododendrons bekijken!

Camellia-evenementen

ICS congres Japan 2020

Internationaal Camellia Congres in Goto City, Japan.

24 feb. – 29 feb. Pre-Congress tour

29 feb. – 6 maart Congress Goto City

6 maart – 11 maart Post-Congress tour

Als u op 'video' klikt, vindt u een video op YouTube over de Camellia's op Goto, Japan.