top of page

Tijdens de pandemie

Helaas moeten we onze excursies en bijeenkomsten op dit ogenblik parkeren.

Veel van de tuinen met betaald entree en arboreta zijn dicht dus veel valt er niet te plannen. Zodra er echter weer mogelijkheden zijn, zullen wij onze leden daarvan op de hoogte stellen.

Veiligheid voorop

Op dit ogenblik hebben we alleen de herfstexcursie en de jaarvergadering door laten gaan. De herfstexcursie is vorig jaar goed verlopen en het is nu mogelijk een excursie te houden aangezien de beperkingen grotendeels zijn opgeheven. Het ligt in de planning om ook de excursies volgend jaar door te laten gaan maar met de huidige besmettingen, is het nog de vraag of dat door kan gaan.

DSC03541.jpg

Meerdaagse reis

We hebben besloten volgend jaar (2022) nog geen meerdaagse reis naar het buitenland te organiseren omdat we niet weten wat aankomende winter nog gaat brengen wat betreft de pandemie. Volgend jaar zullen we kijken of dat voor 2023 wel mogelijk is.

Bijeenkomsten

Nu we toch weer afstevenen op een algehele lockdown, is het de vraag of excursies volgend jaar kunnen doorgaan. De eerste excursie is in april en we zullen moeten afwachten wat er de komende maanden gaat gebeuren. Houdt u de website in de gaten; zodra ik meer weet, worden de pagina's geüpdatet.

bottom of page